Rreth nesh

Travel.to është një aplikacion ueb ku udhëtarët dhe vendasit mund të ndajnë me komunitetin e udhëtarëve rreth vendeve të reja dhe të mahnitshme që vizitojnë.

Qëllimi është të motivoni njerëzit të udhëtojnë më shumë, të takojnë vende dhe miq të rinj dhe të ndajnë foto të mahnitshme këtu.