За нас

Travel.to е веб-апликација каде што патниците и локалните жители можат да споделуваат со патничката заедница за нови и неверојатни места што ги посетуваат.

Целта е да се мотивираат луѓето да патуваат повеќе, да запознаваат нови места и пријатели и да споделуваат неверојатни фотографии овде.